Vilkår for bekæmpelse af hvidvaskning af penge (AML)

Handlecrypto ejes og drives af Balder Solutions AS, firma registreringsnummer 921 711 425, og er udviklet af We program IT (OS IT programmering AS), virksomhedens registreringsnummer 921 074 077. Balder Solutions AS vil blive omtalt som "Handlecrypto", "os" eller "vi" i denne fortrolighedserklæring.

Den norske finanstilsyns myndighed har offentliggjort en artikel om, hvordan hvidvasknings loven anvendes til virtuelle valutaer, herunder cryptocurrency på 4th. Oktober 2018. Du kan læse artiklen her (kun tilgængelig på engelsk): https://www.finanstilsynet.no/tema/hvitvasking-og-terrorfinansiering/hvitvaskingslovens-anvendelse-for-virtuell-valuta/

Den nye forordning gælder fra 15. Oktober 2018. Ændringen omfatter platforme og tjenester, der giver kunderne mulighed for at bytte eller konvertere en type virtuel valuta med en officiel valuta (f. eks. norske kroner). Konvertering fra cryptocurrency til cryptocurrency er fritaget. Vores partner Safello AB i Sverige med website https://safello.com er registreret i den norske finanstilsyns myndighed i Sverige.

Vi arbejder på at skabe vores egen service til konvertering af cryptocurrencies og norske kroner med lavere gebyrer og større grænser og flere betalingsmetoder. Det vil give os mulighed for at følge hvidvasknings loven og aktivt forhindre hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme. Vi skal være registreret i den norske finanstilsyns myndighed, før vi får lov til at levere en sådan service selv, og vi arbejder i øjeblikket på at indføre registreringen.

Bekæmpelse af hvidvaskning af penge (AML) og Kend din kunde (KYC)

Se vores partner Safello ABS hjemmeside for hvordan de håndterer AML og KYC efter Hvidvands loven: https:

system32 safello. com/legal/AML/

Identifikation

Vores partner Safello AB bruger digitalt eID til at identificere dig. Dette er den sikreste metode til at identificere dig, før du kan bruge tjenesten. I Norge er dette bank-ID, i Sverige bank ID, og i Danmark nem ID. Dette er den sikreste og mest anvendte identifikationsmetode i Norden, endnu sikrere end et pasbillede. Det bruges af banker, online-butikker, skattevæsenet og andre tjenester fra regeringen.

Safello skal også vide, hvis du er en politisk udsat person. Det er, om du har en politisk holdning (PEP). De skal kontrollere, hvad din intention om at bruge konverterings tjenesten er. Derfor, du bliver bedt om at besvare, om du er en PEP eller ej.

Fortrolighed

Kundedata, som vi modtager fra eksterne tjenester og andre oplysninger, du giver os, vil blive behandlet fortroligt i henhold til gældende regler. Du kan læse mere om dette i vores fortrolighedserklæring.